Garai Kerámia

Kézzel készített pöttyös kerámia termékek: bögrék, tányérok, kannák, vázák, csészék, tárolók, tálak.

6800 Hódmezővásárhely,
Könyök u.29.

36-20/424-7338

info@garaikeramia.hu

Szállítás lehetséges

Szállítás: 800 Ft-tól

Kerámiáink kézi formázással, kézi festéssel, agyagból készülnek. Az agyag egy „ősanyag”, amely még a mai modern világban is az otthonunkba lopja magát melegségével. Termékeink legfőbb karakterét a kézi festés adja.

Dekorjaink változatosak, egy részük nagymamáink retró hangulatát idézik elő, és mégis fiatalosak, lendületesek. Észrevétlenül jókedvre derítenek, színfoltot csempésznek a hétköznapokba.

Folyamatos fejlesztéseink eredménye a széles dekorválaszték, a gazdag színvilág és a modern stílus. A hagyományos formák mellett újakat is alakítottunk ki, melyeket ma már széles választékban, több méretben kínálunk. Így aztán nemre és korra való tekintet nélkül, mindenkinek megfelelhetnek. Termékeink a modern konyhákat, étkezőket, nyaralókat hangulatossá teszik, ajánljuk mindennapi használatra és ünnepi alkalmakra egyaránt.

Edényeink nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat, mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is használhatóak. Színük nem változik, nem fakul ki, nem kopik le. Minden kerámiát 990 Celsius fokon kétszer égetünk ki.